Sla over naar de inhoud

Bloggen hier en bloggen daar

Wat ben ik trots! Ik ben bijna een jaar geleden begonnen met bloggen en vind het erg leuk. Ik merk dat ik qua onderwerpen af en toe wat wisselend overkom. En daar heb ik geprobeerd lijn in te brengen.

Dat is me niet gelukt
Het komt er op neer dat ik blog over dingen die mij bezig houden, die ik ontdek, waar ik me over opwind en vooral waar ik gelukkig van word en dat gun ik jullie allemaal, dus blog ik erover.
Inmiddels heb ik al een aardig lezerspubliek weten te trekken en ik krijg regelmatig reacties. Zoals die vriendin van vroeger die begon te glunderen toen ze me zag bij de kassa van de supermarkt:
‘Ik heb je blog gelezen hoor’ en ze gniffelde erbij. Het bleek dat ze het blog over de aambeien gelezen had. Tja, ze heeft zelf ook twee kinderen. Ze weet precies waar het over gaat ;-).

KLEAN
Na de tweede editie van CleanDrinks Breda over de plastic soep, kwam ik in contact met Peter Smith. Hij vroeg me naar aanleiding van mijn blog over een bewust duurzame beweging, die ik Partij Samen, Bewust & Duurzaam (PSBD) noemde, of ik voor zijn initiatief ‘Klean’ wil bloggen. (Klean staat voor Klagen Loont Echt Absoluut Niet).

HI-RE
En als klapper op de vuurpijl, kreeg ik een mailtje van Natasja Jansen van HI-RE Social Medium voor (interim) Recruitment, AMC en HRM. Ze volgt mijn blog al een poos en of ik voor HI-RE zou willen bloggen.
Ze hebben me niet gezien daar bij HI-RE, en misschien is het niet echt ‘cool’ om het te verklappen, maar ik heb echt een rondedansje gemaakt van blijdschap.
Ik leek wel een voetballer die gescoord had 😀

TheNextTrainer
Tegelijkertijd kwam ook de uitnodiging om wat over het bloggen te vertellen tijdens een webinar voor trainers van ‘TheNextTrainer’. Dat resulteerde in een leuke samenwerking met Stijn Zeeman en Rogier van Wagtendonk, alsmede in twee gastblogs, ‘Zwanger van een…BOEK’ en ‘Laat je horen’, over mijn persoonlijke overwinningen bij het schrijven van mijn boek over burn-out én een bijdrage aan het webinar.

Vergeef me deze opsomming, ik ben gewoon apetrots. En ik leer mijn coachees altijd dat het belangrijk is successen te benoemen en te vieren. Dat doe ik dus bij deze en mocht je niet genoeg kunnen krijgen van al die vrolijke, kritische, onderzoekende pennenvruchten van mij, dan kun je dus nog meer lezen op de sites van Klean en HI-RE.

Een mooiere toekomst maken we samen!
Dank aan Peter, Natasja, Stijn en Rogier voor deze kansen om nog meer mensen te bereiken! En laten we ons samen sterk maken voor die mooie toekomst!

Marina Schriek

Published inBlogGelukkig

2 Comments

  1. Lilian Lilian

    Marina,
    Wat een bruisende blog en wat ontzettend leuk voor je dat je gevraagd bent om gastblogger te worden en zelfs iets te vertellen tijdens een webinar. En wat goed dat je de lezers van je blogs ook hierin laat delen en daarmee laat zien dat het inderdaad belangrijk is om successen (met elkaar) te vieren.
    Succes met het bloggen.

  2. Dank je wel Lilian! Ik vind het ook een super succes dat je reageert! Die mooie wereld maken we samen en het is juist zo leuk om ideeën uit te wisselen.
    Alleen kom je gewoon niet zo ver, alle goede bedoelingen ten spijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *