Sla over naar de inhoud

Mijn bedrijf

‘de opening’ is gespecialiseerd in preventie en behandeling van burn-out. We bieden individuele coaching voor mensen die uitvallen of dreigen uit te vallen als gevolg van chronische stress. In 95% van de gevallen kunnen medewerkers met een burn-out binnen drie maanden weer aan de slag.

Historie
In 2001 ben ik begonnen met ‘de opening’. In 2011 vierden we ons 10-jarig bestaan. Daar ben ik natuurlijk apetrots op. Wat een mooie ontwikkeling heeft mijn bedrijf door mogen maken. In eerste instantie wilde ik part-time werken als stoelmasseur. Ik had de tijd mee en al snel kon ik de baan waarmee ik het opstarten van mijn bedrijf combineerde opzeggen. De meeste stoelmasseurs zijn niet zo commercieel ingesteld, ik wel. Zo genereerde ik genoeg opdrachten om een samenwerking aan te gaan met een 15-tal collega’s. Ik richtte me op professionalisering, je moet je ten slotte onderscheiden in de markt. Nog altijd kloppen klanten uit die periode bij ons aan.
Regelmatig geef ik adviezen en trainingen op gebied van professionalisering in het algemeen.

Door zoveel contacten met organisaties en hun medewerkers op alle niveaus werd me duidelijk dat er dringend behoefte is aan oprechte aandacht voor het welzijn van mensen die de organisaties maken. Vanaf 2004 zijn we zo uitgegroeid tot partner van organisaties die uit willen blinken in de omgang met mensen. We zijn gespecialiseerd in preventie en behandeling van burn-out. We bieden individuele coaching voor mensen die uitvallen of dreigen uit te vallen als gevolg van chronische stress. In 95% van de gevallen kunnen medewerkers met een burn-out binnen drie maanden weer aan de slag, met behulp van onze aanpak.

Meer en meer komt het voor dat we preventieve trainingen geven bij organisaties. Natuurlijk voorkom je uitval liever, dan dat je achteraf de brokken moet zien te lijmen. Directies zien steeds meer het nut van een doordacht beleid op het gebied van welzijn. Want natuurlijk kun je invloed uitoefenen op de mate van welzijn van je medewerkers. Wij gaan graag in gesprek met werkgevers over de do’s en don’ts en denken mee over inspirerend werkgeverschap.

Burn-out boek
Nu ik mijn eerste boek geschreven heb over een effectieve aanpak van burn-out is het hek helemaal van de dam. Voor mij is het heerlijk om het schrijverschap te combineren met ondernemen. De synergie heeft mij en ons bedrijf een prachtige nieuwe impuls gegeven. Ik kijk daarom met enthousiasme uit naar de ontwikkelingen die de komende 10 jaar gaan brengen.

 

Marina Schriek

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *