Sla over naar de inhoud

Gefeliciteerd met je echtscheiding

Het ultieme boek voor het verbeteren van je relatie zonder in relatietherapie te gaan!

Relaties met anderen vormen het allerbelangrijkste component in ons leven, maar we weten er eigenlijk niets van! Vaak zoeken we de oplossing buiten ons zelf en gaan dan samen in relatietherapie om het tij te keren.

Zit je relatie in een sleur, of kabbelt het maar voort? Zit je te denken aan relatietherapie? Lees dit boek en doe er zelf iets aan. Gefeliciteerd met je echtscheiding de ultieme relatietherapie methode
Je hoeft niet uit elkaar te gaan om het beter te krijgen. Want wie ooit een relatiebreuk heeft meegemaakt weet hoe naar het voelt. Je kunt veel doen en het is echt de moeite waard. Om precies te zijn: jij bent de moeite waard!
Relatieperikelen beïnvloeden je hele leven waardoor het kan lijken of je de controle volledig kwijt bent. Het is alsof je volledig stuurloos bent. Bovendien voel je je doodongelukkig. Gevoelens van woede, onmacht en verdriet kleuren je dag. Je zou van minder depressief worden.

Uit je relatie-dip
Of je relatie even minder lekker loopt, je in een waar relatie-drama verwikkeld bent of korter of langer geleden een onverkwikkelijke echtscheiding achter de rug hebt, waar je liever niet meer aan herinnerd wordt, Gefeliciteerd met je echtscheiding helpt je uit je misère.
Wil jij je geluk hervinden en zorgen dat je relatie met je (ex-) partner en met anderen drastisch verbetert, dan is Gefeliciteerd met je echtscheiding jouw ‘gelukspil’ die je helpt om je gelukkiger te voelen en meer uit je relaties te halen.

In dit boek leer je het heft zelf weer in handen te nemen en zo sturing te geven aan je eigen geluk en de relaties in je leven. Pas een of meer van de methodes die in het boek staan, toe op je eigen situatie en je zult de veranderingen snel opmerken. Relatietherapie was nog nooit zo eenvoudig. Gewoon dit boek lezen en DOEN!

Gefeliciteerd met je echtscheiding is geschreven door Marina Schriek, oprichter en eigenaar van ‘De Opening’ burn-out specialisten. Marina is tevens auteur van o.a. Gefeliciteerd met je burn-out. Het boek dat al velen hielp om doeltreffend en definitief van hun burn-out te herstellen.

Klik hier voor:

Of klik op het plaatje om te bestellen: