Sla over naar de inhoud

“Gefeliciteerd met”-serie van Marina Schriek

Hoi, ik ben auteur van de “Gefeliciteerd met”-serie, een reeks feelgood boeken die de lezer helpen om beter om te gaan met stress op diverse Gefeliciteerd met je boeken van Marina Schrieklevensgebieden. Naast auteur ben ik eigenaar en oprichter van de opening | burn-out specialisten in Lage Zwaluwe (N.Br.). Mijn bedrijf houdt zich bezig met het begeleiden van hoofdpijndossiers van allerhande stresssituaties waaronder burn-out, scheiden, depressie, conflicten, pesten en het verhelpen van onbegrepen pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Dit laatste gaat vaak over pijn in nek, schouders, rug, polsklachten, armen, knieën en heupen. Mijn bedrijf de opening | burn-out specialisten begeleid hierin de bedrijfsarts of de case manager van organisaties. Ook trainen we de leidinggevenden van organisaties over hoe om te gaan met verzuim en cultuurverandering.

Naast mijn werk als stress- en burn-out coach, vind ik het leuk om de schrijven. Van mijn hand verschenen naast de nodige blogs ook een aantal boeken in de “Gefeliciteerd met”-serie:

Wat nog meer?
Naast het schrijven verzorg ik workshops en inhouse trainingen over ontslag, dreigend ontslag, stress, disbalans, burn-out, depressie, scheiden, verlies, gezondheid, overgewicht, mentale fitheid, een gezonde leefstijl, gezonde voeding en allerhande veranderingen in het leven allemaal volgens de “Gefeliciteerd met”-benadering, die gebaseerd is op mijn beproefde stralen-methodiek.

Deze feelgood boekenserie is geschreven met het doel om te leren gaan met verandering en weer in je kracht te gaan staan, ook tijdens of na een ontslag, burn-out, scheiding, relatieproblemen, verlies of depressie. Ik geef door het hele land openbare lezingen en workshops over bovenstaande onderwerpen. Zie de agenda voor data en plaatsen.

Je blijft groeien
Of het nu baanverlies, een burn-out, een echtscheiding, ruzie, afscheid of teleurstellingen is in je leven. Je groeit er altijd van. Als je ergens tegen aan ‘hikt’ en het er moeilijk mee hebt, nodigt dat uit tot ontwikkelen. Dit is het uitgangspunt van de boeken en de lezingen of workshops die Marina verzorgt door heel het land. Het gaat over het omgaan met verandering en de uitnodiging die de huidige situatie je geeft om deze verandering in te zetten. Herken je daar iets in, dan zul je heel veel plezier beleven aan en tot inzichten komen door het bijwonen van een lezing en/of workshop.

Voor aanvullende informatie over de “Gefeliciteerd met”-boekenserie van Marina Schriek, een coachingstraject bij Marina of het aanvragen van een lezing of workshop voor uw organisatie, mail ons of bel direct met +31 (0)168 48 1717 met uw specifieke verzoek.

Published inBlog

3 Comments

 1. Lisa Albers Lisa Albers

  Hallo Marina,
  Door mijn dochter werd ik attent gemaakt op het boek Gefeliciteerd met je burn-out.
  Ik heb het inkijkexemplaar bekeken en was onder de indruk. Ook zag ik dat je meerdere boeken hebt geschreven.
  Nu weet ik niet welk boek het beste aansluit op mijn situatie; over burn-out of over echtscheiding.
  Ik zit namelijk in een situatie met een partner die sinds een klein jaar kampt net een burn-out met alle bijbehorende verschijnselen, maar ook met meerdere kenmerken van een verborgen narcistische persoonlijkheidsstoornis. Je begrijpt dat het lastig voor mij is om hierin mijn eigen identiteit te bewaren.
  Hem kan ik niet helpen, maar ik zie het wel als een kans om mijn eigen waarde te erkennen en emotioneel onafhankelijk te worden.
  Welk boek adviseer je mij?
  Het zou ook geweldig zijn als er eens een lezing in Gelderland in de buurt van Nijmegen zou komen.
  Hartelijke groet,
  Lisa

  • Marina Marina

   Beste Lisa,

   Dank voor je leuke reactie! Je zou iets aan beide boeken hebben, maar omdat het vooral belangrijk is om eerst jezelf te steunen, voor je de kracht weer hebt om er voor een ander te zijn, zou ik je “Gefeliciteerd met je echtscheiding” aanraden. Je kunt in een later stadium ook altijd nog “Gefeliciteerd met je burn-out” lezen om meer begrip te hebben voor wat je man doormaakt. Het zou natuurlijk nog beter zijn wanneer hij het zelf leest en ermee aan de slag gaat. Ik heb even gekeken, maar er zijn nog geen lezingen gepland in de buurt van Gelderland, maar het komt er vast nog wel van. Je kunt de agenda (http://www.gefeliciteerdmetjeburnout.info/agenda-boekbespreking-gefeliciteerd-met-je-burn-out/) in de gaten houden en ook via Facebook “Gefeliciteerd met je burn-out” plaats ik updates.
   Je zou kunnen overwegen om, liefst nadat je het boek gelezen hebt, een afspraak te maken samen met je man. Dat is natuurlijk veel prettiger dan een lezing, die toch altijd meer algemeen van karakter is.

   Heel veel sterkte en succes! Laat het je intentie zijn om weer te gaan Stralen!

   Marina Schriek

   Ps. Mocht je willen bestellen, dan is hier de link naar de uitgeverij:
   http://www.succesboeken.nl/?isbn=9789079872633&pc=8B680C4B#.VxtkhWOiXdQ

 2. Lisa Albers Lisa Albers

  Dag Marina,

  Dankjewel voor je uitgebreide en snelle reactie. Ik ga jouw advies opvolgen en jouw boek “Gefeliciteerd met je echtscheiding” kopen en lezen. Het zal in zijn geheel een lang proces worden, zowel voor mijn man als voor mij.
  Helaas is hij geen lezer, maar ik overweeg toch om voor hem jouw boek over Burn-out aan te schaffen. Al leest hij er maar stukken uit, dat lijkt me al winst.
  Hij wacht op doorverwijzing naar en goede psycholoog. Het zou fijn zijn als hij al enige herkenning in jouw boek zou lezen.

  Hartelijk dank, ik ben zéker van plan om weer te gaan stralen.

  Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *