Sla over naar de inhoud

Voor wie is ‘Gefeliciteerd met je overgewicht’ geschreven

Dit boek is geschikt voor alle maten!

Of je nu ernstig overgewicht hebt, of alleen een paar pondjes kwijt wil om bikini-slank op vakantie te gaan, Gefeliciteerd met je overgewicht helpt je de antwoorden te vinden waar je naar op zoek bent. Je leert wat voor jou werkt en waarom je tot nu liep te tobben met je gewicht. Na het lezen van het boek hoef je geen angst meer te hebben voor het beruchte jojo-effect en weet je feilloos de loze beloftes van dieetgoeroes en voedingsfabrikanten te doorzien:

Diëten werken niet

Je kilo’s zijn niet de kwaal, slechts het symptoom

Zet je gezondheid voorop en je gezonde gewicht volgt

Werk met jezelf mee en ga vooral niet de strijd met je kilo’s aan

Marina Schriek neemt je mee in een zienswijze die je helpt om de goede relatie met je lichaam te herstellen. Daardoor kun je vanuit waardering en zelfvertrouwen je persoonlijke, gezonde gewicht hervinden. Door het boek te lezen kun je zoveel meer bereiken dan alleen gewichtsverlies. De handvatten die Marina in haar boek aanreikt helpen je om zowel geestelijk als lichamelijk in balans te komen zodat je werkelijk goed in je vel zult zitten en gaat stralen!

Aan de hand van de zeven stappen van de door haar zelf ontwikkelde stralen-techniek krijg je die inzichten die je nodig hebt om op gewicht te komen en te blijven!

Met voorwoord van ir. Ralph Moorman, ingenieur levensmiddelen technologie, gezondheidscoach én auteur van o.a. De Hormoonfactor en De Boodschappencoach.