Sla over naar de inhoud

Lezingen en workshops van Marina Schriek

In-house trainingen, lezingen en workshops van Marina Schriek over

ontslag, stress, dis-balans, burn-out, depressie, echtscheiding, gezondheid, overgewicht, mentale fitheid, een gezonde leefstijl, gezonde voeding of persoonlijke veranderingen in het leven van de werknemer, gericht op concrete oplossingen en werkplezier.

Persoonlijke ontwikkeling staat nooit stil
Of het nu baanverlies, burn-out, echtscheiding, ruzie, verlies of teleurstellingen zijn in het leven, het zijn allemaal facetten waarvan je van te voren niet kunt inschatten wat de impact zal zijn. Hoe naar en verdrietig ook, tegenslag nodigt uit tot ontwikkeling dat is de overtuiging van Marina Schriek.

“Je groeit van al je ervaringen, vooral van die met een grote impact. Wanneer iets moeilijk loopt, tegen zit of wanneer men ergens tegenaan ‘hikt’, nodigt die situatie uit tot nieuwe oplossingen en daarmee tot ontwikkeling”.
Dit is het uitgangspunt van de lezingen en workshops die Marina vanuit haar onderneming de opening | burn-out specialisten verzorgt. De lezingen en trainingen worden op aanvraag door heel het land gegeven voor uiteenlopende organisaties. De lezingen van Marina zijn zeer geschikt om aandacht, betrokkenheid en begrip te creëren over uiteenlopende onderwerpen. Bijvoorbeeld bij begeleiding van een aangekondigde reorganisatie, een veranderingstraject of aan het begin van een groot project met behoorlijke impact waar commitment de succesfactor zal zijn.

Voor informatie over lezingen of workshops voor uw organisatie, neem contact op via de contactpagina van de opening of bel direct met: 0168 481717

voor openbare lezingen van Marina ga naar de website van Gefeliciteerd met je burn-out

“Er gaat niets fout; je bent jezelf aan het ontwikkelen.” Marina Schriek