Sla over naar de inhoud

Voor wie is ‘Gefeliciteerd met je ontslag’ geschreven?

Of je je nu zorgen maakt over je baan of niet. Of je zelf een baan hebt of niet.
En of je nu werknemer, werkgever of ZZP-er bent.
Gefeliciteerd met je ontslag  is interessant voor iedereen die te maken heeft met arbeidsrelaties, of dit nu gaat om je eigen werkrelaties of die van de mensen in je omgeving.

Arbeid is een dusdanig belangrijke factor in onze maatschappij dat we er allemaal mee te maken hebben. Niemand ontkomt aan de ontwikkelingen en trends die met steeds meer vaart vragen om een continue, actieve en zelfstandige rol.

  • Wat kun jij doen om je staande te houden in de zich steeds ontwikkelende arbeidsmarkt?
  • Is het voldoende om je scholing up-to-date te houden of wordt er meer van je gevraagd?
  • Hoe ga je om met baan-onzekerheid?

Dit zijn maar enkele van de vragen waar we allemaal mee te maken hebben.

In “Gefeliciteerd met je ontslag” belicht Marina Schriek vele facetten die aan bod komen vanaf het moment dat je de arbeidsmarkt betreedt. Wat betekenen de ontwikkelingen voor jou, nu en in de toekomst. Bovenal pleit Marina er voor om je zelfbewustzijn te vergroten en steeds vanuit je eigen kracht deel te nemen in de maatschappij. In het boekt reikt ze haar lezers vele handvatten aan om zelfbewust en vanuit persoonlijke kracht deel te nemen aan de maatschappij.

Met voorwoord van Herman Wijffels, hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht en Arko van Brakel, serial entrepreneur en auteur.