Sla over naar de inhoud

Gefeliciteerd met…

De “Gefeliciteerd met”-serie van Marina Schriek is een reeks feelgood boeken die de lezer helpt om beter om te gaan met stress op diverse Gefeliciteerd met je boeken van Marina Schrieklevensgebieden. Naast auteur is Marina Schriek eigenaar en oprichter van de opening | burn-out specialisten in Lage Zwaluwe (N.Br.). Met haar bedrijf richt Marina zich op coaching en advisering rondom stress-gerelateerde klachten en verzuim, zoals o.a. burn-out.

In de “Gefeliciteerd met”-serie verschenen:

Deze feelgood boekenserie is geschreven met het doel om te leren gaan met verandering en weer in je kracht te gaan staan, ook tijdens of na een ontslag, burn-out, scheiding, relatieproblemen, verlies of depressie. Marina geeft door het hele land openbare lezingen en workshops over bovenstaande onderwerpen. Zie de agenda voor data en plaatsen.

Navigeer naar specifieke informatie (inkijk exemplaar, bonushoofdstuk en voor wie de boeken bedoeld zijn) via het menu of door op bovenstaande links te klikken.

Voor aanvullende informatie over de “Gefeliciteerd met”-boekenserie van Marina Schriek, een coachingstraject bij Marina of het aanvragen van een lezing of workshop voor jouw organisatie, mail ons of bel direct met +31 (0)168 48 1717.