Sla over naar de inhoud

Voor wie is ‘Gefeliciteerd met je echtscheiding’ geschreven

Voor wie is Gefeliciteerd met je echtscheiding bedoeld?

Voor iedereen die:

  • ooit een relatiebreuk heeft meegemaakt
  • een echtscheiding achter de rug heeft
  • op een (echt)scheiding afstevent of er middenin zit
  • zich weleens afvraagt of z’n huidige relatie stand zal houden
  • het idee heeft op eieren te moeten lopen om de relatie goed te houden
  • zich niet geliefd voelt in z’n relatie
  • meer uit z’n relatie wil halen

Op dit moment wordt één op de drie huwelijken ontbonden (CBS 2011). Wat problemen in de relationele sfeer betreft gaat het dan nog slechts om het topje van de ijsberg. Veel paren leven ongehuwd samen en vallen daarmee buiten de statistieken. Voor het tot een echtscheiding komt, zijn er vaak al jarenlang problemen in de relatie.

Goede raad is duur. Twee unieke individuen hebben samen een unieke band. Geen twee huwelijken zijn hetzelfde. Alle adviezen die je krijgt zijn gebaseerd op ervaringen van anderen. Je zult op zoek moeten naar je eigen oplossingen.

Gelukspil
De nieuwste ‘gelukspil’ van Marina Schriek gaat helemaal over relaties. In Gefeliciteerd met je echtscheiding leer je o.a. de ‘anatomie van een relatie’. Het wordt duidelijk waarom de relatie waar je ooit in geloofde zo faliekant mis kan lopen. Tijdens het lezen kweek je meer en meer begrip voor je eigen beweegredenen en die van je (ex-)partner.

Al snel word je duidelijk hoe je bij kunt sturen om zo je relatie met je ex, maar ook die met je huidige partner en met alle anderen in je leven, drastisch te verbeteren.

Het boek is een prettige mix van achtergrondinformatie, duidelijke uitleg over de complexiteit van relaties én handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Doordat Marina ervan uitgaat dat jij als uniek individu, een unieke benadering nodig hebt dringt ze niet aan op het gebruik van één methode. Ze presenteert een scala van mogelijkheden, die je toe kunt passen op een manier die bij jou past. Dat maakt de oplossingen die je met haar hulp vindt krachtig en doeltreffend.

Dit boek is speciaal voor iedereen die méér uit zijn leven wil halen en het doel heeft om gelukkig te zijn.

Daar hoef je echt geen problematische relatie voor te hebben!